Kvalitetssikring

Vi har en meget høj faglig standard og derfor begynder vi altid med en grundig gennemgang og vurdering af opgaven, inden der visiteres og udarbejdes et skriftligt tilbud. Det betyder, at vi altid tilbyder den bedst mulige løsning. Skulle der være områder hvor vi ikke opfylder de kommunale kvalitetsstandarder, vil vi gennemføre de nødvendige aktiviteter, for at vi til hver en tid kan overholde de givne standarder.
På de relevante opgaver opstiller konsulenten en udviklings- eller pædagogisk plan, og vi foretager eventuelt også en resultatdokumentation.

Vores konsulenter

Det er meget vigtigt for os at vi altid har de bedst mulige konsulenter indenfor området. Vores konsulenter har den fornødne viden og erfaring, der sikrer gode og holdbare resultater. De holder sig altid fagligt opdateret med relevante kurser og efteruddannelser.

Vi afholder også ofte intern supervision,og på den måde sikrer vi, at vores medarbejdere får reflekteret over deres metoder og får sat nye perspektiver på problemstillinger i behandlingen af borgerne.

Sikkerheden

Vi går op i at sikkerhed og regler overholdes. Vores konsulenter har naturligvis tavshedspligt og kan selvfølgelig fremvise rene straffeattester.
Alle elektroniske dokumenter med personfølsom karakter udveksles altid over en krypteret mail. Vi bruger Planner4You til opbevaring af følsomme oplysninger. Planner4You er registreret hos Datatilsynet og de opfylder alle krav i henhold til personoplysningsloven.

 

Psykiatri Konsulenterne           Bagsværd Torv 6, 2. tv           2880 Bagsværd           Telefon 24 613 695           e-mail: info@psykkon.dk

Psykiatri Konsulenterne
Bagsværd Torv 6, 2. tv
2880 Bagsværd
Telefon 24 613 695
e-mail: info@psykkon.dk