Eksempler på opnåede resultater

Fra gældsat familiefar til forpagter

En familiefar med to børn, er kommet i problemer med udenlandske ”lånehajer” og derfor er familien kommet under et stort pres. Manden er psykisk syg og får derigennem tilbudt socialpædagogisk støtte. Gennem samarbejde med hele familien lykkes det at få gælden under kontrol uden at familien holder op med at fungere. Det lykkes også manden at få taget et erhvervskørekort og derefter få en praktikplads.
Praktik-jobbet udviklede sig til et fast arbejde og i dag er manden, ved hjælp af sin SPS medarbejder, blevet forpagter af virksomheden.

Fra hjemløs ludoman til styr på livet

Omar, som er i 30’erne har fået bevilget social pædagogisk støtte. Han bor på et herberg og har en stor spillegæld på trods af, at han har fast job. Han har boet i Danmark siden han var barn, men han voksede op med en voldelig og psykisk syg far. Med hjælp fra SPS medarbejderen lykkes det at finde en billig lejlighed og opstille et budget, der har faste lave udgifter, så gælden stille og roligt kan afvikles.
I dag bor han i egen lejlighed og har stadig sit job. Han har stadig kontakt med SPS medarbejderen, der hjælper med at holde hans økonomi i skak, så han ikke falder tilbage i problemerne med hasardspil og stor gæld igen.

Psykiatri Konsulenterne Haspegårdsvej 44 A 2880 Bagsværd Telefon 24 613 695 e-mail: info@psykkon.dk

Psykiatri Konsulenterne
Bagsværd Torv 6, 2. tv
2880 Bagsværd
Telefon 24 613 695
e-mail: info@psykkon.dk