Kvalitetssikring

Det er vigtigt for os, at vi altid kan udføre den bedst mulige løsning og derfor begynder vi altid med en grundig gennemgang og vurdering af opgaven, inden der visiteres og udarbejdes et skriftligt tilbud.

På relevante opgaver opstilles der en udviklings- eller pædagogisk plan, og der foretages eventuelt også en resultatdokumentation.

Skulle der være områder, hvor vi ikke opfylder de kommunale kvalitetsstandarder, vil vi gennemføre de nødvendige aktiviteter, for at vi til hver en tid kan overholde de givne standarder.

Vores medarbejdere

For at sikre den bedst mulige løsning, ansætter vi kun de bedst mulige konsulenter på området. Derfor sørger vi for, at vores konsulenter altid har den fornødne viden og erfaring for at kunne skabe gode og holdbare resultater. Vi går meget op i at have en høj faglig standard og derfor holder vores konsulenter sig fagligt opdateret med relevante kurser og uddannelser. Vores mål er at hjælpe kommunerne med at få psykisk sårbare borger i en form for beskæftigelse.

Vi har jævnligt intern supervision, således at vores konsulenter får reflekteret over deres metoder og får sat nye perspektiver i behandlingen af borgerne. Dette er med til at sikre den bedst mulige kvalitet i vores arbejde.

Sikkerhed

Vi går meget op i at sikkerhed og regler overholdes. Alle vores medarbejdere har tavshedspligt og kan naturligvis fremvise rene straffeattester.
Alle elektroniske dokumenter med følsom karakter udveksles altid over en krypteret mail.
Opbevaring af personfølsomme oplysninger varetages af Planner4You, der er registreret hos Datatilsynet og opfylder alle krav i henhold til personoplysningsloven.

 

Psykiatri Konsulenterne           Bagsværd Torv 6, 2. tv           2880 Bagsværd           Telefon 24 613 695           e-mail: info@psykkon.dk

Psykiatri Konsulenterne
Bagsværd Torv 6, 2. tv
2880 Bagsværd
Telefon 24 613 695
e-mail: info@psykkon.dk